over MB ontwerpt

My photo
Met de naam 'MB ontwerpt' heb ik uiting willen geven aan mijn ambitie in de grafische richting. Het is voor mij meer geworden dan vrije tijdsbesteding. 'MB ontwerpt' is als het ware een uitroep van enthousiasme en soms nog van verbazing: "hoera, Marjan ontwerpt!" Sinds december 2005 krijgt mijn weblog vorm en kleur. Wanneer je klikt op een afbeelding zie je in veel gevallen een wat grotere versie. Wil je meer zien, ga dan naar het archief, onderaan de pagina of klik rechts beneden op 'older posts'. Daar vind je ook links naar weblogs van anderen, bijvoorbeeld die van mijn partner, Wout. Voel je vrij om opmerkingen te plaatsen bij de posts. Dat doe je door onder de post op 'comments' te klikken. Ook kun je hier opmerkingen van anderen lezen. Kijk op je gemak rond en... ik zou het leuk vinden als je nog eens terug komt!

26.12.05

Gelukkig Nieuwjaar!

Helemaal goed, vind ik zelf, om aan het eind van het jaar te beginnen met het realiseren van goede voornemens voor het nieuwe jaar: bij deze is mijn weblog gelanceerd! 2006, maak er wat van: proost!

7 comments:

Wout Paulussen said...

Ja hoor Joyce, wij kunnen het allemaal lezen.
Beterschap en tot vrijdag.

Anonymous said...

Hardstikke goed kaartje, én logo Marjan!
Als je dit niveau blijft publiceren, dan moet dit blogje ge'bookmarked' worden!

Anonymous said...

Hee Jans,
Wat een leuk logo en dan die kaart. Als die in de winkel gelegen had, hda ik ze zeker gekocht! Goed zeg, vooral doorgaan!!!!!!!!!!! Tot vrijdag.
Liefs Sas

Anonymous said...

HI, nou, de tweede poging dan maar, ik denk dat ik al weet wat te doen, dus....

Hoe kom jij er nou bij dat Anouk in het engels een 'vies''word is???

Anyway: het ziet er SUPER uit!

liefs Anouk

Anonymous said...

Hallo Marjan,
Je schrijft heel leuk en onderhoudend. Mooi logo, goeie naam en treffende nieuwjaarskaart. Met zoveel enthousiasme en aanleg moet het wel lukken!
Groeten, Jaap Swart (van de praktijklessen in Haarlem)

Anonymous said...

Hey Marjanneke,

Allereerst een super 2006 toegewenst. Wat ontzettend inventief van je allemaal. Je weblog ziet er heel goed uit. Het logo is helemaal 'you'. Dit moet een succes gaan worden!!!

Liefs, Giola

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Tv shows about bike bilding Diecast infiniti g35 sedan water sediment filter county appliance factory warehouse Record ringtones for samsung a670 donate appliances spokane washtington http://www.paris-hilton-naked-8.info

archief

eXTReMe Tracker